Waarom Autorijschool Roy Robbemond?

BMW
De keuze voor een goede rijschool is niet makkelijk. Waarom zou je uit tientallen rijscholen voor autorijschool Roy Robbemond kiezen?  Een aantal redenen op een rijtje (zie ook de Facebook pagina!)

 

- Bij Autorijschool Roy Robbemond draait het allemaal om JOU. Ik wil jou op een snelle, veilige en gezellige manier naar jouw rijbewijs coachen.

 

- Dit gebeurt door middel van de vier stappen van het RIS programma. Je krijgt hier een RIS lesboek bij. Dit zorgt voor gestructureerde, overzichtelijke lessen. Zie ook www.cbr.nl/ris.pp.

 

- In mijn lessen maak ik gebruik van een camera die de wegsituatie opneemt terwijl jij rijdt. Aan het eind van de les kunnen we aan de hand van de beelden jouw rijgedrag bespreken. Je krijgt zo veel meer inzicht in je voortgang!

 

- Omdat ik veiligheid belangrijk vindt, krijg jij de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een jongerenpraktijkdag met slipcursus, alcoholvoorlichtig en een praktijkrit onder leiding van een ervaren coach.
 
 

- Autorijschool Roy Robbemond rijdt niet alleen de ‘standaardroutes’ in de omgeving. Om je écht goed voor te bereiden op het verkeer, gaan we een keer op een ochtend rondrijden in bijvoorbeeld Amsterdam.
 
 

- Bij Autorijschool Roy Robbemond is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je elke week weer zin hebt in de rijlessen. Gezelligheid in de lessen hoort erbij! Als je het leuk vindt, nemen we onderweg een korte rookpauze of drinken we een kopje koffie voor de nodige cafeïne... Wink


- Voor ieder persoon is er bij Autorijschool Roy Robbemond wel een passend pakket te vinden. Liever losse lessen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.- Al vele tevreden geslaagde leerlingen zijn jou voorgegaan. Vraag naar hun ervaringen!- Betrouwbaarheid is bij dit alles een kernwoord!

 

Bel gerust als je meer wilt weten!